NÄTVERKS
TRÄFFAR

Planerade träffar 2022

Vi återkommer inom kort med programmet för 2022.

Programmet uppdateras regelbundet i efterhand när möten blir bokade eller om det finns ändringar avseende restriktionerna Covid-19.

Du anmäler dig till kommande träff genom att svara på kallelsen från Bokat. Kallelsen kommer till den mejladress som du har angett till oss. Saknar du ditt mail kontakta Anita. Du kan bekräfta din medverkan antingen via länken i mejlet eller via Bokat appen. Du behöver ett inlogg som du skapar via bokat.se. Respektera sista angivna anmälningsdatum i kallelsen. Avbokningar efter sista anmälningsdag debiteras med 150 kr.

Våra senaste nätverksträffar

Vi har ca 8 nätverksträffar per år. Medlemsträffarna sker på intressanta företag i närområdet, eller föreläsningar om ämnen som berör medlemmarna.

Under 2016 – 2018 arrangerade vi regelbunden utbildning i olika digitala medier. En utbildning som kunde genomföras tack vare ett bidrag från Sparbanksstiftelsen.

 

Konferens i Simrishamn

juni – 2022
Vårt årliga konferens tillbringade vi i år i Simrishamn. Vi sov, åt och konfererade på den trevliga hotell Svea, Simrishamn

Matlagning på Orangeriet

Mars – 2022

Riktig roligt att tillsammans skapa en tre rättens meny som vi tillsammans avnjöt.

Trädgårdsbelysning i Farhult

Augusti – 2021

Hos Karin Gudmundsson i Farhult. Den kvällen kommer Elisabeth Reuterborg och Johann Rahl föreläsa om trädgårdsbelysning med visning i Karins trädgård. 

Digitalt möte med Liss Böcker

Februari 2021

Digitalt möte med Liss Böcker. Intervjun med Liss Böcker om hur det är att vara lokalpolitiker, 1e vice ordförande i Ängelholm kommuns kommunstyrelsen och VD för Liss Bilbärgning. Intervjuare är Erika Lennartsson.

Arilds vingård

Den 7 oktober besökte Englanätet Arilds vackra vingård som är belägen på sydsidan av Kullaberg. Vi fick en guidad visning av både vingården och vineriet.

Rundvandring i centrum av Ängelholm.

Den 9 september hade vi en rundvandring i Ängelholms parker. Erika Lennartsson guidade oss och berättade om de olika växterna och hur Ängelholms kommun jobbar med de olika planteringarna, biologisk mångfald, konstverk och annat intressant i stadsmiljön.

Qigong på Farhults Strand!

I augusti träffades vi på stranden i Farhultsbaden och där vi gjorde Qigong i kvällssolen tillsammans. 

Efteråt åt vi en bit mat hemma hos Karin Gudmundsson som bor i Farhult .

Bjäre Chips, Ängelholm


I februari var på vi studiebesök hos Bjäre Chips.

Dan Lundkvist, försäljningschef på Bjäre Chips, hälsade oss välkomna och berättade om företaget. Efter presentationen fick vi  full insyn från 2a våningen till produktionslinjen.

Intraprenad – Ängelholms kommun

Driftchef Erika Lennartsson presenterade Ängelholm kommuns utföraravdelning, Intraprenad. Hon berättade om driftar parker, stränder, lekplatser, toaletter, vatten, avlopp, gata, trafik, vinterväghållning, sommarblommor och mycket mer! Efter presentationen visade hon lokalerna.

BDO – Ängelholm

Gabrielle Scott, auktoriserat redovisningskonsult, berättade om vilka BDO är och vad de gör och hur det är att arbeta i en föränderlig bransch och hon visade hur de hantera sin redovisning digitalt.

Willys – Ängelholm

Petra Ödahl, butikschef Willy:s berättade om Willy:s som är ett livsmedelvaruhus och om hennes egen resa hos Willy:s. Därefter hade vi en rundtur i butiken, som avslutningen bjöd Petra på fika.

Öresundskraft – Helsingborg

Cecilias Andersson och hennes kollega Göran Skoglund (pressansvarig) guidade oss på Filbornaverket. Därefter fikade vi och Cecilia berättade övergripande om Öresundskrafts hållbarhetsarbete och hållbar energianvändning samt hon svarade på frågor.

Höstkonferens – Ven

Årets konferens gick till Ven i september 2019.
En intressant gourmetprovning av några av Hvens destillat, med bland annat whiskey med smaktillbehör. Därefter en guidad tur på Tycho Brahe museét. 

Dag 2 var det fokus på konferensen där vi utvärderade föregående år och spanade inför framtiden. 

Malin Jensen i Lottie’s trädgård – Ängelholm

En härlig försommarkväll i vacker natur med trädgårdsterapi och hälsa i fokus. Malin fyllde kvällen med kunskap om hur vi kan återhämta oss med hjälp av det gröna.

Vi bjöds på fika i växthuset.

Sjöräddningssällskapet – Höganäs

En fantastiskt trevlig kväll på havet, där vi fick uppleva sjöräddning både i teori och praktik. Vi hade med egen fika, som intogs i deras lokal i Höganäs hamn.

GAIA Biomaterial – Helsingborg

GAIA utvecklar ett fullt nedbrytbart och komposterbart material, Biodolomer. Av detta tillverkas bl a avfallspåsar och flaskor. Det serverades sallad från Holy Green.