NÄTVERKSTRÄFFAR

Kommande träffar

Här presenteras kommande träffar. Programmet uppdateras regelbundet i efterhand när möten blir bokade eller om det finns ändringar.

Du som medlem anmäler dig till kommande träff genom att svara på kallelsen från Bokat. Kallelsen kommer till den mailadress som du har angett till oss. Saknar du ditt mail kontakta Anita, e-post anitavands@gmail.com eller tel 070-3821438. Du kan bekräfta din medverkan antingen via länken i mejlet eller via Bokat appen. Du behöver ett inlogg som du skapar via bokat.se. Respektera sista angivna anmälningsdatum i kallelsen. Avbokningar efter sista anmälningsdag debiteras med 150 kr.

Våra senaste nätverksträffar

Vi har ca 8 nätverksträffar per år. Medlemsträffarna sker på intressanta företag i närområdet, eller föreläsningar om ämnen som berör medlemmarna.

Under 2016 – 2018 arrangerade vi regelbunden utbildning i olika digitala medier. En utbildning som kunde genomföras tack vare ett bidrag från Sparbanksstiftelsen.

Finn Balans – stresshantering

Finn Balans – stresshantering

Vid denna nätverksträff fick vi en workshop om stresshantering ledd av Inger Nilsson på Finn Balans. Det blev många aha-upplevelser och vi fick många bra tips. Vi avslutade med en god bit mat på Erikslunds värdshus.

läs mer
Konferens i Simrishamn

Konferens i Simrishamn

Vårt årliga konferens tillbringade vi i år i Simrishamn. Vi sov, åt och konfererade på den trevliga hotell Svea, Simrishamn

läs mer
Trädgårdsbelysning i Farhult

Trädgårdsbelysning i Farhult

Hos Karin Gudmundsson i Farhult. Den kvällen kommer Elisabeth Reuterborg och Johann Rahl föreläsa om trädgårdsbelysning med visning i Karins trädgård. 

läs mer
Digitalt möte med Liss Böcker

Digitalt möte med Liss Böcker

Digitalt möte med Liss Böcker. Intervjun med Liss Böcker om hur det är att vara lokalpolitiker, 1e vice ordförande i Ängelholm kommuns kommunstyrelsen och VD för Liss Bilbärgning. Intervjuare är Erika Lennartsson.

läs mer
Arilds vingård

Arilds vingård

Den 7 oktober besökte Englanätet Arilds vackra vingård som är belägen på sydsidan av Kullaberg. Vi fick en guidad visning av både vingården och vineriet.

läs mer
Rundvandring i centrum av Ängelholm.

Rundvandring i centrum av Ängelholm.

Den 9 september hade vi en rundvandring i Ängelholms parker. Erika Lennartsson guidade oss och berättade om de olika växterna och hur Ängelholms kommun jobbar med de olika planteringarna, biologisk mångfald, konstverk och annat intressant i stadsmiljön.

läs mer

Qigong på Farhults Strand!

I augusti träffades vi på stranden i Farhultsbaden och där vi gjorde Qigong i kvällssolen tillsammans.  Efteråt åt vi en bit mat hemma hos Karin Gudmundsson som bor i Farhult .

läs mer
Bjäre Chips, Ängelholm

Bjäre Chips, Ängelholm

I februari var på vi studiebesök hos Bjäre Chips. Dan Lundkvist, försäljningschef på Bjäre Chips, hälsade oss välkomna och berättade om företaget. Efter presentationen fick vi  full insyn från 2a våningen till produktionslinjen.

läs mer
Intraprenad – Ängelholms kommun

Intraprenad – Ängelholms kommun

Driftchef Erika Lennartsson presenterade Ängelholm kommuns utföraravdelning, Intraprenad. Hon berättade om driftar parker, stränder, lekplatser, toaletter, vatten, avlopp, gata, trafik, vinterväghållning, sommarblommor och mycket mer! Efter presentationen visade hon...

läs mer
BDO – Ängelholm

BDO – Ängelholm

Gabrielle Scott, auktoriserat redovisningskonsult, berättade om vilka BDO är och vad de gör och hur det är att arbeta i en föränderlig bransch och hon visade hur de hantera sin redovisning digitalt.

läs mer
Willys – Ängelholm

Willys – Ängelholm

Petra Ödahl, butikschef Willy:s berättade om Willy:s som är ett livsmedelvaruhus och om hennes egen resa hos Willy:s. Därefter hade vi en rundtur i butiken, som avslutningen bjöd Petra på fika.

läs mer